avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere recuzare org.judiciar cerc.pen.respinsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere recuzare org.judiciar cerc.pen.respinsa

Buna dimineata.Desi am mai initiat un topic legat de acelasi subiect,si intrucat nu am primit nici un raspuns,va supun atentiei urmatoarele ;Deoarece urmarirea penala intr-un dosar penal a fost defectuos instrumentata de org. cerc.pen.,am inaintat o plangere penala impotriva acestuia pentru mai multe fapte penale,dovedind cu inscrisuri din dosar .Dat fiin faptul ca acesta (org. judiciar cerc.pen. ) este cercetat actualmente,fiind constituit un dosar ,am solicitat printr-o cerere procurorului recuzarea acestuia,deoarece am mari indoieli in ce priveste corectitudinea si impartialitatea org. de cercetare penala,solicitand in mod expres recuzarea si inlocuirea acestuia ,cu un alt org. judiciar.Mi-a fost respinsa cererea,motivand ca toate cele expuse si dovedite de mine prin inscrisuri cu referire la nr. de inregistrare plangeri,nr. dosare reunite,nr. ordonante emise,nume persoane suspecte,sustrageri de declaratii si probe din dosar,etc,toate gresit indicate si amestecate,procurorul a motivat ca ,,sunt doar niste simple erori materiale" ce nu au relevanta si nu sant motive temeinice de inlocuire a org. cerc. pen.Am inaintat o alta plangere impotriva solutiei procurorului si insistand pe cererea de recuzare a org. cerc.pen. adresata prim-procurorului.Din nou,un raspuns negativ prin respingerea ca inadmisibila a plangerii si solicitarilor mele ,motivand ca decizia/hotararea procurorului in ce priveste recuzarea org.cerc.pen,nu este atacabila.Ca atare,va rog sa ma sfatuiti carei institutii ,sau cui ma pot adresa mai departe privind acest refuz categoric de a inlocui org. cerc. pen.,desi temerile mele in priveste corectitudinea ,impartialitatea,neglijenta sau incompetenta org.cerc.pen ,sunt intemeiate dovedind cu acte din dosarul in cauza.Va rog frumos,dati-mi cateva sugestii,sfaturi .Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Recuzare si incompatibilitate org cerc. pen mary6 mary6 Buna ziua. Va rog respectuos sa-mi raspunde-ti si mie explicit la urmatoarele intrebari: -1. Faptul ca org de cercetare care a instrumentat dosarul/cercetarea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea org. cercetare penala (ag.pol.jud.) mary6 mary6 Buna ziua. In calitate de inculpat intr-un dosar penal art 238 alin 1 si art 206 alin cp,in conditiile in care org. de cerc. pen. (ag.pol.jud.) ,este cercetat ... (vezi toată discuția)
Art. 83 ncpp-drepturile inculpatului mary6 mary6 Buna seara.Fiind inculpat intr-un dosar penal pt amenintare,in urma cercetarii penale defectuos instrumentate de pol. judiciar OUP,in urma unei plangeri penale ... (vezi toată discuția)