avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Consultanta PHARE & SAPARD
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Consultanta PHARE & SAPARD

Ma intrebam ce conditii ar trebui indeplinite ca un proiect sa fie fezabil si aprobat de o comisie de evaluatori ai cererilor de finantare din cadrul programelor de finantare sustinute de Uniunea Europeana: PHARE si SAPARD.

Aici am inteles ca un factor decisiv si foarte important este consultantul (mai ales daca este strain). Dvs. ce parere aveti? :-/
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 15:41, 30 Ianuarie 2007
Sunt consultanti ramani care stiu foarte bine sa intocmeasca documentele necesare unei finantari UE si care au deja un portofoliu. Acum imi vine in minte(nu la fac reclama) cei de la www.relians.ro.
Pe situl www.finantare.ro se gaseste lista consultantilor(cei care s-au insrcis pe lista) ; mai apar si pe www.ccir.ro firme de consultanta pentru scrierea proiectelor finantate de UE pentru IMM-uri. Cred ca un Google pe "scriere proiecte UE" ar
Intr-adevar sunt firme specializate pe intocmire de documentatii. Nu ia greutate ca sa zic asa daca consultantul este strain. Aceste documentatii trebuie intocmite asfel incat punctajul sa fie cat mai mare. Sunt anumite conditii ce trebuie indeplinite la fiecare linie de fiantare in parte. Se lucreaza foarte mult la punctaj. Ce sa zic... nici eu nu vreau sa fac reclama ... dar ... eu chiar lucrez la Relians. Noi nu depunem proiecte daca acel proiect nu pleaca din firma cu punctaj foarte mare ce ii asigura finantarea.
Exista firme de consultanta care pot fi angajate pentru intocmirea de documentatii. Documentatiile trebuie intocmite in asa fel incat sa obtina punctaj mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate cu fonduri nerambursabile-debutant gargamella gargamella buna ziua As vrea sa aflu cateva informatii in legatura cu aceste fonduri nerambursabile.. vreau sa fac o societate cu aceste fonduri pentru a dezvolta o ... (vezi toată discuția)
Student la economie - ajutor cu o speta pe dret comercial irina-cucos irina-cucos Buna seara. Am o rugaminte, sunt studenta si printre examenele la management si economie am si unu de drept comercial. Tema pt examen este: de gasit o speta ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta(contract deconsultanta cu (primaria) poate intocmi studii de fezabilitate sau proiecte ? drinceanudoinita drinceanudoinita Concret,există contracte încheiate între autorităţi ale administraţiei publice şi firme private, prin care aceste firme oferă instituţiei ... (vezi toată discuția)