avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... indreptare eroare materiala in hotararea de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

indreptare eroare materiala in hotararea de divort

De curand( din pacate) am observat o eroare strecurata in sentinta de divort, eroare ce consta in scrierea unui an prin care se specifica majoratul minorului ca fiind 20011 cand de fapt trebuia sa fie scris 2022. Cunosc procedura de indreptare a unei erori materiale, insa problema e alta, nu mai locuiesc demult in judetul in care s-a emis hotararea si as vrea sa stiu daca exista vreo procedura de la distanta prin care sa rezolv indreptarea acestei greseli.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:19, 22 Februarie 2017
Formulati cererea de indreptare a erorii materiale si solicitati judecata in lipsa a cauzei.
dupa parerea mea , actele anexate la cerere ar trebui sa fie CN al minorului, CI a mea si Hotararea de divort, ori eu nu ma pot lipsi de aceasta hotarare. Intrebarea mea este daca pot anexa o copie a acestei hotarari
Depuneti hotararea in copie, scrieti pe fiecare ex in parte conform cu originalul si va semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare hoarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am nevoie de ajutor cristiananicoleta cristiananicoleta in hotararea de divort s-a gresit numele minorului pe care il am in custodie ,imi pute-ti spune cum sa fac o cerere de indreptare ?? Va multumesc (vezi toată discuția)