avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Contract salubritate pt toti membrii familiei
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Contract salubritate pt toti membrii familiei

Buna ziua,

Azi am primit o instintare ca trebuie sa fac contract de salubritate pt toti membri familiei.

Sotia mea si copii au alta adresa si nu sunt trecuti la primarie, dar ei vin la casa pe care o detin. Dar chiar daca fac gunoi se pun in pungi separate si se duc in oras unde au domiciliul.
Sotia are si ea teren langa casa, dar nu este proprietar pe casa.

In acest caz mai sunt obligat sa ii declar si aici si sa platesc de 2 ori acelasi serviciu dar la doua firme diferite?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 09:25, 22 Februarie 2017
Buna ziua!

Faceti o adresa catre firma de salubritate (daca ea v-a facut instiintarea) si le spuneti ca la adresa mentionata locuiti doar d-voastra, ceilalti membrii ai familiei avand alt domiciliu si, implicit, contract cu alt operator de salubritate.

In mod normal contractele de salubrizare ar trebui incheiate pe cantitatea de deseuri produsa, nu pe numarul de locatari.

Numai de bine!
N.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate stabilita de consiliul local florin1952 florin1952 Buna ziua,sunt din orasul Buhusi, jud. Bacau si locuiesc in Italia din 1998. In Buhusi sunt proprietarul unui apartament de 54 mp, care nu este locuit din ... (vezi toată discuția)
Contract prestãri servicii Ipuz Ipuz Printr-o fițuica pe care n-o pot posta aici pe site suntem somați în felul următor Vă comunicăm că până la data de 15 02 2013 trebuie să ... (vezi toată discuția)