avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Titulatura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Titulatura

Conform documentelor internaționale nu se mai pot semna acte cu titulatura de economist in dreptul numelui? Exista tratate internaționale care prevăd acest lucru? Altfel spus, dacă ocup o alta funcție intr-o instituție, nu am voie sa trec "ec." in dreptul numelui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 22 Februarie 2017
Nu cunosc sa existe astfel de reglementari atat pe plan national cat si international.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala mentionarea in acte oficiale a meseriei / profesiei in titulatura unui functionar public, atunci cand nu practica aceasta meserie? Nicusor74 Nicusor74 De ceva timp am anumite contre cu niste functionari ai primariei. Pe langa faptul ca nu cunosc legislatia si dau raspunsuri anapoda, este ca atunci cand ... (vezi toată discuția)
Bilant lenutzika lenutzika Buna tuturor...am si eu nevoie de un mic \'\'ajutor\'\'....as dori sa stiu cine are dreptul de a semna bilantul?:sorry: (vezi toată discuția)
Drept de semnatura rusalim rusalim Am o intrebare;m-am contrazis cu cineva pe tema dreptului de semnatura a b.v.si bilantului contabil.Daca am absolvit fac.de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)