avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Inregistrarea divortului din strainatate in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inregistrarea divortului din strainatate in Romania

Ce acte sunt necesare ptr a inregistra divortul (care a avut loc in Israel) in Romania ????
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 21:50, 21 Februarie 2017
Accesand acest link veti gasi informatiile solicitate.

[ link extern ]

Conform celor consemnate pe site-ul indicat documente se pot depune personal sau prin împuternicit.
In situatia in care nu va puteti ocupa personal, apelați la serviciile unui avocat in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat cu experienta dreptul muncii Misogina Misogina recomandare avocat cu experienta dreptul muncii cu birou in Cluj (vezi toată discuția)
Directiva 95/46/ce a parlamentului european Sandu Marian Sandu Marian Am primit de la un prieten un mail cu urmatorul subiect: \"Conform deciziei UE, Israelul controlează datele personale ale românilor! Jurnalul Oficial L 027 ... (vezi toată discuția)