avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cat timp se poate pastra suma rezultata din executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

cat timp se poate pastra suma rezultata din executare pana la distribuirea ei ?

Am adjudecat un imobil in contul creantei si am depus diferenta de bani pana la
pretul de adjudecare la dispozitia executorului.
Am depus la invitatia executorului: ca "titlu" de creanta cererea pentru recuperarea cheltuielilor cu judecata la care ma obliga debitorul sa particip, titlu de creanta care va fi aflat dupa oprirea procesului!
De asemeni, am cerut actualizarea creantei certe in contul careia am adjudecat, cu indicele inflatiei. Am cerut si retinerea sumelor reprezentand impozite restante
la primarie pe care le-am platit eu, pe titlul de proprietate comun si pentru ceilalti coproprietari (pentru a se putea face cadastru si intabularea - in interesul comun).
Executorul a zis ca va distribui suma la celalalt creditor inscris in cartea funciara,
desi acela, nu a contribuit cu nimic la cheltuielile de executare, ba a mai pus si piedici sa nu se faca executarea fiind inteles cu debitorul sa nu-mi dea sulta mie.
Executorul mi-a zis ca numai cheltuielile de judecata as putea sa mi le recuperez,
insa numai deschizand alt dosar de executare dupa terminarea procesului!
Ca nu mai poate tine banii ! Asa este drept ? Va multumesc pentru bunavointa!

Alte discuții în legătură

Adjudecare in contul creantei ieseugenia ieseugenia Sunt creditor intr-un doasr de executare silita.Creditul depaseste valoarea imobilului scos la licitatie in scurt timp.Nu exista alti creditori.Pot sa adjudec ... (vezi toată discuția)
Fals adjudecatar interpretare cpc ContSters305985 ContSters305985 desi parae o problema de executare silita eu cred ca-i de procedura sunt creditor cu o creanta de 20% din valoarea imobilului scos la vanzare alt creditor ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restantier cu apartament ipotecat de bancă adelamarcu adelamarcu In asociatia de proprietari pe care o administrez, există un restantier care are apartametul ipotecat la 2 banci si mai are doua inscrisuri (alte ... (vezi toată discuția)