avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... DISPOZITIE PRIMAR INDEMNIZATIE DE CONDUCERE, ABUZ IN ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

DISPOZITIE PRIMAR INDEMNIZATIE DE CONDUCERE, ABUZ IN SERVICIU

Am fost angajat prin concurs in 17.03.2015.Primarul de la acea vreme a dat dispozitie de primar pentru angajarea mea cu un salariu de 1073 lei, 25% spor vechime si 50% indenizatie conducere.
In 10.02.2017 primesc Dispozitaia noului primar nr. 666, din 28.12.2016, deci dupa aproape o luna si jumatate, prin care mi se comunica majorarea salariului conform Legii 250/2016, la 5450 lei, fara spor de vechime si fara indemnizatie de conducere.Dispozitia de primar poate fi transmisa cu asa intirziere si cu asemenea taieri din drepturi? In 31.01.2017 primesc prin fax copie dupa HCL nr. 1/25.01.2017 prin care mi se reduce CIM la 1/2 norma, cu reducerea efectiva a salariului, fara spor vechime si indemnizatie de conducere.Am contestat Hotararea nr.1 si dispozitiile primarului in termen , raspunsul fiind ca au procedat legal si chiar daca actionez in instant, oricum nu platesc cei acre au aprobat HCL nr. 1, ci Primaria. Este abuz in serviciu si pot actiona penal impotriva celor care au votat in sedinta de consiliu aceasta hotarare si impotriva rpimarului pentru dispozitiile date?Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Salariu bugetari februarie simmonac simmonac Bună seara, Care ar trebui să fie salariul unui referent superior, gradația 5, începând cu 01.02.2017, in urmăroarea situație: salariu încadrare 958, ... (vezi toată discuția)
Salarizarea in 2012 ElinaM ElinaM iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu ... (vezi toată discuția)
Spor dispozitiv zama cristian zama cristian Buna ziua. Sunt angajat al unei primarii ca Sef serviciu situatii de urgenta.Chiar daca acest post pp.deplasari numeroase in teren(interventii, controale, ... (vezi toată discuția)