avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul profit

Buna, am un magazin alimentar, si as vrea sa calculez profitul pe o luna, un exemplu... Vanzare de 71391 ron, cheltuieli 14078 ron, adaos 20% la majoritatea produselor, cum ar trebui sa calculez corect? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:22, 22 Februarie 2017
Profitul contabil reprezinta diferenta dintre venituri si cheltuieli.
AIci ,daca ati dat procentul de adaos ar fi diferenta dintre suma adaosului si alte cheltuieli exceptand costul marfurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaos prea mic Melissa88 Melissa88 Buna ziua, va rog lamuriti-ma si pe mine, am un srl magazin alimentar, vreau sa calculez profitul pe o luna de zile, am calculat profitul care ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Functiunea contului 378 Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Folosesc descarcarea global valorica a stocului de marfuri. Am doua intrebari: -este corect ca rulajul lunar debitor al contului 378 sa fie mai ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine pentru un srl neplatitor de tva maritica2 maritica2 am infiintat un srl neplatitor de tva cum este mai bine sa platesc impozitul pe venit sau pe profit? Lunar urmeaza sa platesc chirie pentru spatiu, un ... (vezi toată discuția)