avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plati catre Drumurile Nationale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plati catre Drumurile Nationale

Doresc sa fac o investitie care necesita acces public pe un teren care este la drumul national, in afara localitatii. Terenul este pe persoana fizica si este introdus in intravilan, deoarece am facut o investitie privata care nu necesita acces public, astfel am un podet, pentru care am obtinut avizul drumurilor nationale pentru uz privat. Care sunt legile care stabilesc platile datorate catre drumurile nationale? Cunosc faptul ca este necesar banda de accelerare si decelerare, dar doresc sa cer primariei sa mute tablita cu localitatea (deoarece este aproape). Cunoasteti cum pot cere primariei sa mute tablita pana la limita terenului meu aflat in intravilan (ca sa nu fie necesare benzile de acc. si decel.?

Alte discuții în legătură

Drum colector si acces la drumul national marturie marturie Detin un teren extravilan cu o deschidere de 185m la marginea DN2, invecinat cu o statie de carburanti. Indentionez sa dezvolt o mica afacere pe acel teren , ... (vezi toată discuția)
Accesul in dn2 a unei proprietati din extravilan, printr-o portiune de intravilan rombest rombest De cativa ani buni ne lovim de conditiile de acces in DN , impuse de CNAIR. Pe scurt: Am cumparat, la marginea DN2 un teren extravilan de 12400mp, deschidere ... (vezi toată discuția)
Constructii amplasate in zona unui drum national IUBONI IUBONI Buna ziua. Situatia noastra este urmatoarea: avem o hala construita la marginea unui drum national, pe un teren pentru care exista un contract de comodat cu o ... (vezi toată discuția)