avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua.fetita mea implineste 2 ani pe 29 martie.eu am fost initial in concediu crestere copil pana la 1 an, m am intors la munca, am lucrat 4 luni si am beneficiat de stimulent de insertie dupa care m am intors in concediu crestere copil.acum trenuie sa ma intorc la munca dar sunt doar 30 zile inainte de 2 ani si nu 60 cel putin.nu se face o exceptie tinand cont de faptul ca nu am stat 2 ani intregi acasa si ca m am intors anum trecut cu 30 de zile inainte? Daca fac constestatie? Va mumtumesc
Cel mai recent răspuns: Bips , utilizator 10:31, 23 Februarie 2017
Daca sotul depune cerere ca nu doreste sa benzficieze de Ccc ( oricum a stat anul trecut) atunci nu mi s ar reduce perioada cu o luna si sa ma pot intoarce la munca la 1 an si 11 luni si sa benzficiez de stimulent?
Cel mai bine este sa intrebati la AJPIS sau la ANPIS.
Stiti cumva care este procedura pentru contestatie la tribunal? Va multumesc.
Se formuleaza o actiune in instanta prin care contestati decizia respectiva.

Ce doriti sa contestati si cand ati primit decizia pe care dorti s-o contestati ?
In caz de nu mi se acorda stimulentul de insertie , deoarece nu sunt in cele 60 de zile, as dori sa contest decizia.
Pe celelalte decizii primite este mentionat ca decizia se contesta la tribunal.
Decizia nu am primit o inca. Vineri incep munca.

Alte discuții în legătură

Drept la stimulent de insertie retroactiv ioana301981 ioana301981 Buna seara, Am avut concediu de crestere copil cu perioada de pana la 2 ani, si m-am intors la lucru dupa primul an, mai exact pe 01.01.2015. Cererea pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil monacretu monacretu dupa concediul postnatal m-am intors la munca, fara a beneficia sau opta pentru concediu crestere copil dar am depus cerere de acordare stimulent (am primit ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie si indemnizatie crestere copil nickra nickra Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie total neplacuta si am nevoie de ajutorul dvs. Primul copil nascut in data de 08.08.2013 si concediu de crestere ... (vezi toată discuția)