avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto in Italia

Vreau sa cumpar o masina inmatriculata in romania din italia roma .as putea sa fac actul de vinzare cumparare aici in roma?unde ar trebui sa ma adresez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabribig , utilizator 08:55, 23 Februarie 2017
Va rog imi poate raspunde careva??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculat masina din spania in romania potopea stelian potopea stelian bunaseara am si eu o nelamurire. ajutatima vreau sa cumpar o masina de aici din romania de la o persoana fizica dar masina este inmatriculata in Spania cum ... (vezi toată discuția)
Pot sa inmatriculez o masina daca nu am contractul de vanzare-cumparare in italiana? cristinanan18 cristinanan18 Am cumparat o masina Opel corsa c, masina fiind adusa din italia. Am fost sa o inmatriculez si mi s-a spus ca imi trebuie un act de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina Aurelian1974 Aurelian1974 Am cumparat o masina din Olanda de la un cetatean roman cu domiciliu in Romania ! In actele originale ale masini este trecut el cu adresa de Romania ! Dupa ... (vezi toată discuția)