avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculat masina din Spania in Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculat masina din Spania in Romania

bunaseara am si eu o nelamurire. ajutatima vreau sa cumpar o masina de aici din romania de la o persoana fizica dar masina este inmatriculata in Spania cum pot afla daca masina respectiva se poate inmatricula in Romania , si prin ce modalitati nu stiu ce acte trebuie sa- mi dea vanzatorul si nici nu inteleg spaniola. si nu vreau sa cad si eu in capcana cum a mai cazut si alti care au cumparat masini care au fost furate va multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 19:42, 2 Iulie 2010
Mai intai trebuie sa vedeti daca se poate radia din Spania .
Va adresati in primul rand RAR .
Va trebuie chitanta / document vamal , factura sau contractul de vanzare-cumparare ( tradus in lb. rom. ) , Carte Identitate si certificat inmatriculare spaniol a masinii (traduse in lb. rom.) , si autorizatia de circulatie din Spania .
Va puteti interesa adresandu-va si biroului inmatriculari a Politiei ptr informatii suplimentare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Auto - ce acte sunt necesare pentru inmatriculare in tara? nicolaeselaru76 nicolaeselaru76 daca sant propietarul unei masini in spania si vreau sa o aduc in romania ce trebuie sa fac care sint actele necesare si cat ma costa . asta daca poate sti ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt rezident în spania. mașina pe care am avut-o ... DoruAstratinei DoruAstratinei Bună ziua! Sunt rezident în Spania. Mașina pe care am avut-o în Spania,am înmatriculat-o anul acesta in Romania. Precizez că eu sunt proprietarul. Unde ... (vezi toată discuția)