avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Sunt rezident în Spania. Mașina pe care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Sunt rezident în Spania. Mașina pe care am avut-o ...

Bună ziua!
Sunt rezident în Spania. Mașina pe care am avut-o în Spania,am înmatriculat-o anul acesta in Romania. Precizez că eu sunt proprietarul. Unde trebuie să trimit in Spania "adeverința" obținută de la serviciul de înmatriculări ?
Se poate trimite prin corespondență? Adeverința este tradusă în spaniolă și legalizată.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculat masina din spania in romania potopea stelian potopea stelian bunaseara am si eu o nelamurire. ajutatima vreau sa cumpar o masina de aici din romania de la o persoana fizica dar masina este inmatriculata in Spania cum ... (vezi toată discuția)
Daune incident ContSters222646 ContSters222646 salve.Sunt rezident in Italia,Roma.Detin un automobil inmatriculat in Romania(mentionez ca masina am cumparat-o de 2 luni deci inca nu am probleme cu legea ... (vezi toată discuția)