avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa auto - recuperare într-o singură tranșă
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa auto - recuperare într-o singură tranșă

Buna ziua am castigat taxa auto si dobanda in instanta suma integrala nu in transe si mi-o restituie in 5 ani am primit 2 transe si as vrea sa stiu daca pot sa o recuperez integral de la ANAF
Sunteti sum imperiul dispozitiilor legale de la momentul depunerii cererii de restituire.
Acelea au fost regulile la acel moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare florinmihalache florinmihalache În decembrie 2008 plăteam taxă de poluare pentru înmatricularea unei mașini în cuantum de 8229 ron. Instanta dândumi câștig de cauză si obligând ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto de la fisc encutu encutu buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)