avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită vreau sa cumpar o casa la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

vreau sa cumpar o casa la licitatie

vreau sa cumpar o casa executata silit dar debitorul nu are contestatie la executare desi casa scoasa la licitatie de 3 ani, Cum pot proceda in a o cumpara dece trebuie sa ma feresc si ce trebuie sa intreb executorul pentru ca treaba sa fie ok . nu stiu nimic de cumpararile de case executate.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 10:12, 24 Februarie 2017
Sa va asigurati ca nu locuiesc persoane in apartament ca e greu cu evacuarea, daca nu este inchiriat cumva, ce datorii are la asociatie, daca cineva are drept de uzufruct sau abitatie etc
Singurul lucru neplacut ar fi sa locuiasca cineva acolo , ma refer la fostul proprietar , ceea ce ar tergiversa un pic preluarea imobilului dar mai ales va pune in situatia sa cumparati ceva fara sa stiti cum arata ( amenajari , dispunere , etc ) . In afara de faptul ca aveti toate sansele sa preluati un imobil distrus ( fara usi , instalatii distruse , geamuri sparte , etc ) pentru altceva nu trebuie sa va faceti griji , cum ar fi :
1. imobil ocupat - de evacuare se va ocupa tot executorul , nu aveti treaba dvs cu eliberarea imobilului !
2. Datorii catre utilitati / servicii - aceste datorii , daca nu au fost inscrise la masa credala , sunt radiate ! Dvs o sa preluati un imobil cu datorii " Zero " !
3. Chiriasi " nedoriti " ( subinchiriere , cu drept de abitatie , etc ) - o data incheiata procedura de executare , toate contractele de subinchiriere , vizele de flotant , cei cu drept de abitatie , uzufruct , etc , sunt nule !
Teoretic! dar in practica ........
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2017
ContSters416386, utilizator
just_55 a scris:

Teoretic! dar in practica ........

Daca va referiti la mine , sa stiti ca eu vorbesc din practica !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare imobil executare silita corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Doresc sa imi clarific cateva aspecte privind procedura de vanzare a unui imobil executat silit. Am gasit un anunt despre vanzarea unui imobil ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament Carmen2304 Carmen2304 Buna ziua, Vreau sa cumpar un apartament impreuna cu prietenul meu.as vrea sa stiu daca exista vreo varianta de a fi trecut si el in acte daca apare cu ... (vezi toată discuția)
Inițierea unui nou proces pentru anularea unui drept de abitație. ce șanse am, ținând cont de faptul că deținătorul dreptului a distrus parțial casa și nici nu mai locuiește acolo? paula38 paula38 Buna ziua,situatia mea este una complicata,in 2014 am intentat un proces pt inlaturarea unui dr de abitatie dintr-un contract de vanzare -cumparare,motivul ... (vezi toată discuția)