avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua. Pana in prezent am beneficiat de indemnizatia pt createrea copilului. Daca acum doreste sotul sa intre in concediu de cresterea copilului, pot ramane si eu in continuare acasa? Eu avand contractul de munca suspendat mai trebuie sa anunt ceva la locul de munca? E in regula daca ramane suspendat in continuare dar eu nu mai iau indemnizatia ci sotul?
Cel mai recent răspuns: Paula17 , utilizator 18:09, 23 Februarie 2017
Trebuie sa anuntati la serviciu incetarea CCC si , totodata, sa depuneti o cerere de acordarea unui CFP daca doriti sa stati acasa in continuare.
si la ce perioada de concediu fara plata as avea dreptul legal? pt ca am inteles ca ar fi 3 luni, dar eu am nevoie de o perioada mai indelungata
Durata CFP care va poate fi acordata este cea prevazuta in reg.intern al angajatorului sau in c.c.m. aplicabil ori poate fi stabilita de comun acord cu angajatorul.
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Paula17 Paula17 Buna seara! Momentan iau indemnizatie pt copil, 10 luni . Daca de luna viitoare vrea sa ramana sotul pe paternitate, pot ramane si eu in continuare acasa sau ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere servici dupa intrerupere concediu crestere copil ralucabelea ralucabelea Buna ziua, Momentan sunt in concediu crestere copil cu plata. La data de 1 martie vreau sa il intrerup pentru a intra tatal in concediu crestere copil. Eu am ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani dana-stefi dana-stefi Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie ... (vezi toată discuția)