Anul trecut în luna Noiembrie am fost sfătuit de un amic sa fac un împrumut cu o adeverință de salariat semnată de el ( pătronul unei firme) la care eu nu eram angajat. Condiția pusa era că sa ii dau și lui jumatate din suma cu promisiunea că el va plăti primele 2 rate. Nu s-a ținut de promisiune. Auto denunțul este o soluție ?
Platiti creditul in primul rand. Daca veti fi depistati o sa vi se intocmeasca dosar penal la amandoi pentru fals si inselaciune.
Denuntul nu ajuta decat eventual pentru a se retine circumstante atenuante judiciare, nu va asigura impunitatea.
Trebuie sa aveti mare grija deoarece am intalnit un astfel de caz in care cineva a folosit o adeverinta falsa pentru a obtine un credit de la banca . Persoana nu a reusit sa faca creditul deoarece s-a sesizat dep. juridic al banicii. Ideea este ca, chiar daca banca nu a suferit nici un prejudiciu i-au facut plagere penala iar persoana s-a ales cu dosar penal.
Ma gandesc ca daca creditul a fost acceptat ati trecut de verificari. Ca sa nu aveti probleme paltiti la timp sau achitati-l integral daca puteti.
Un auto-dentunt ar duce cu siguranta la un dosar penal cu consecinte mai usoare pentru denuntator.
.... poate ar fi bine sa va angajeze respectivul acum... :-/
Fals in acte la banci
saria
Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)