avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amplasare totemuri pe spatiu privat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amplasare totemuri pe spatiu privat

Buna ziua,
Pentru a amplasa un totem pe spatiul privat al proprietarului (in afara cladirii) am nevoie de vre-o autorizatie de undeva sau e suficient doar acordul proprietarului ?
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 16:34, 17 Septembrie 2009
autorizatie de constructie, in principiu, mai multe detalii la primarie, serviciul urbanism.
serena82 a scris:
Pentru a amplasa un totem pe spatiul privat al proprietarului (in afara cladirii) am nevoie de vre-o autorizatie de undeva sau e suficient doar acordul proprietarului ?

Scuzati-ma, ce anume este un "totem" ??
Bineinteles, nu ca notiune (multumesc, stiu) ci in materialitatea lui.

Cu stima,
Expert judiciar Eugen MARCOV
Un totem e de fapt un fel de panou publicitar, de obicei luminos si ingropat in ciment.
Cei de la serviciul de urbanism nu mi-au oferit prea multe detalii din pacate, asa ca revin tot la dvs. Daca firma mea se afla intr-un spatiu inchiriat, cine trebuie sa obtina autorizatia de constructie, eu sau proprietarul cladirii? Am vazut ca trebuiesc mai multe acte pentru a obtine acesta autorizatie, acte ce tin de proprietar, de aceea intreb (printre care si certificatul de urbanism). Cat ar dura obtinerea acestei autorizatii si cam cat ar ajunge ca si pret? Pe langa acesta , se mai plateste si o taxa de publicitate la primarie?Cat ajunge aceasta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren atribuit in zona spatii verzi romeo mart romeo mart in martie 2009 prin dispozitia primariei mi s-a atribuit 500 m teren intravilan in baza legii 10 pe teren ocupat de spatii verzi. conform pug municipiu zona ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar respins tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia s-a infiintat o societate comerciala (agentie de turism) la parterul unui bloc din sectorul 3. Cu foarte mare greutate am reusit sa obtinem ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar stradal marius.negrila87@gmail.com marius.negrila87@gmail.com Bună ziua, As dori sa amplasez un panou publicitar (in genul celor de pe autostrada) pe teren extravilan (proprietate)personala. Ma poate ajuta cineva cu ... (vezi toată discuția)