avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Funcţii similare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Funcţii similare

Bună ziua , vă rog să mă lămuriţii cu privire la funcţii similare.
Lucrez în cadrul unei instituţii publice şi întrebarea mea este următoarea :
funcţia de consilier , grad profesional asistent , clasa I , gradaţia corespunzătoare tranşei de vechime 5 , clasa de salarizare 36 este funcţie similară cu funcţia de inspectorgrad profesional asistent , clasa I , gradaţia corespunzătoare tranşei de vechime 5 , clasa de salarizare 36 . ?
Vă mulţumesc

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:37, 23 Februarie 2017
OUG 43/2016 pentru modificarea si completarea OUG 57/2015 prevede la punctul 2:
2. La articolul 31, după alineatul (1) se introduc patru noi alineate, alineatele (11)—(14), cu următorul cuprins:
„(11) Sintagma «fiecare funcţie» prevăzută la alin. (1) reprezintă funcţiile prevăzute în aceeaşi anexă, capitol, literă, număr şi număr curent în Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Avand in vedere faptul ca functiile publice de inspector si consilier sunt incadrate in aceeasi anexa, capitol, litera, numar si numar curent la legea 284/2010, se considera functii similare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu functionari publici roxanaraveca roxanaraveca Buna ziua, Am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati: In anul 2011 au absolvit facultatea, doi functionari din primarie. Unul dintre ei a fost promovat ... (vezi toată discuția)
Spor vechime personal contractual septembrie 2016 monicalirca monicalirca Buna ziua Avand in vedere prevederile Art. 31. - (1) Prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1), începând cu luna august 2016, personalul plătit ... (vezi toată discuția)
Incadrare functionari publici dana2194 dana2194 De ce sunt diferente intre doua salarii de incadrare pentru consilier asistent? Unul este consilier asistent clasa de salarizare 34, coeficient de salarizare ... (vezi toată discuția)