avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit casa, scutirea pentru persoanele cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit casa, scutirea pentru persoanele cu handicap

buna ma puteti ajuta si pe mine sunt persoana cu handicap , grad accentuat , am inteles ca sa revenit iara sa schimbat legea si sunt scutit de impozitu pe casa 100% impreuna cu sotia , este adevarat daca da imi puteti spune care este legea , sau e tot ca anu trecut sunt scutit doar pentru partea mea iar sotia trebuie sa plateasca , specific sunt propietari amandoi cu 50 % eu si a tot 50% astept un raspuns sanatate multa
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 09:33, 23 Februarie 2017
Buna ziua !
Incepand cu anul fiscal 2017 , scutirea , in speta dvs., se acorda in proportie de 100% , in conformitate cu prevederile Art. I , pct. 39 din OUG nr. 84/06.12.2016 .
Sanatate !
multumesc , sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturile unei persoane care este in grad de handicap tip ii alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua.Anul anterior am facut transplant renal in care am fost in gradul I,am comisia de trecut la 1 martie,am avut si pensie de stat si pensie de ... (vezi toată discuția)