avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata prenatal

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Sunt însărcinată în 22 de săptămâni momentan sunt angajata dar îmi expiră contractul pe 17 martie. Sunt in concediu de sarcina cu risc și o să mă preia cei de la cnas sa îmi plătesc concediu până la 7 luni. Problema mea este cine îmi va plăti de la 7 luni până când nasc?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 23:15, 23 Februarie 2017
Nu va mai plati nimeni.

SItuatia se poate rezolva astfel: la expirarea termenului pentru care a fost incheiat CIM, depuneti dosarul pentru somaj. Certificatele medicale de risc maternal le va plati agentia de somaj, iar in continuare le va plati si pe cele de maternitate. Ulterior intrati in CCC, iar la terminarea acestuia reluati somajul.

Vedeti si sici:

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul de risc maternal? deea_seer deea_seer Buna ziua.Sunt insarcinata in 20 de saptamani, momentan sunt angajata pe perioada determinata urmand ca pe 17 martie sa imi expire contracul de munca. Acum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie meciumari meciumari buna ziu am si eu o intrebare si tot odat o nelamurire momentan lucrez si decurand am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamani la actualul loc de munca am un ... (vezi toată discuția)