avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu postnatal

Buna ziua! Daca am nascut pe 9.01.2017 si am concediu postnatal pana pe 25.o2.2017,pe ianuarie si februarie primesc banii pe concediu postnatal sau indemnizatie de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 23 Februarie 2017
Pentru perioada cuprinsa intre 01.01.2017 si pana la 25.02.2017 primiti indemnizatia pentru concediu de maternitate ( concediu postanatal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cic- somaj tehnic saccontala saccontala Buna ziua, Ma numesc Daniela Bularda si incepand cu data de 15 februarie 2009 sunt in concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului. Copilul s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Termen depunere acte indemnizatie crestere copil suede suede Buna ziua, Actele pentru indemnizatia de crestere copil se depun la incheierea celor 42 zile (perioada de lauzie) sau la terminarea concediului de ... (vezi toată discuția)
Concediul postnatal si indemnizatia pentru ccc - nelamuriri Clara80 Clara80 Buna ziua. Am nascut pe 24.12.2011 si am unele nelamuriri legate de concediul postnatal si indemnizatia de crestere copil. Va rog, daca puteti, sa ma ... (vezi toată discuția)