avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare CIM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare CIM

Buna ziua, in ce conditii se poate face suspendarea CIM cu art 51,1, a?
Angajata poate renunța la postnatal si sa intre direct in CCC?
In cazul in care angajata este si studenta poate beneficia de ICC de la data nasterii copilului. Poate alege situatia favorabilă? Adica ICC de la data nasterii copilului (1000 ron), in loc de postnatal 85 %din salariul pe part-time si abia apoi ICC ca urmare a faptului ca este si angajată?
Daca isi da demisia beneficiază ca studentă de ICC ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Icc pt mame studente anaria anaria Buna seara,lucrez pe 2 ore dar sunt si studenta. Ca studenta pot primi ICC de la data nasterii copilului,dar ca angajata pe 2 ore voi primi ICC din a 43 a zi ... (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere copil lisa-monica lisa-monica Buna seara. Lucrez pe 4 ore dar sunt si studenta. Pot renunța la servici pt a primi indemnizatia crestere copil (ca urmare a faptului ca sunt studenta) de la ... (vezi toată discuția)
Preluare de catre o alta firma in timpul cic alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce presupune preluarea unei de catre alta firma? Ma aflu in Cic pana la data de 13.02.2015 si daca nu am fost de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)