avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ICC pt mame studente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ICC pt mame studente

Buna seara,lucrez pe 2 ore dar sunt si studenta.
Ca studenta pot primi ICC de la data nasterii copilului,dar ca angajata pe 2 ore voi primi ICC din a 43 a zi de la nastere. Pot alege eu situatia favorabila pt ca in cele 42 zile dezavantajul este ca voi primi 85% din salariul pe 2 ore,iar ca studenta primesc direct ICC care este mai mare. Daca imi dau demisia cu o luna inainte de nastere voi primi ICC ca umare a faptului ca sunt studenta? Pt ca jobul acesta pe 2 ore numai avantaje nu are....pentru o mama care va avea cheluieli cu un bebe mic
Cel mai recent răspuns: anaria , utilizator 22:58, 21 Februarie 2017
nu stie nimeni cum trebuie sa procedez? daca pot alege eu sau....
se poate suspenda CIM de la data nasterii copilului si sa intru direct in CCC? Sau daca imi dau demisia ,primesc ICC ca studenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație crestere copil lisa-monica lisa-monica Buna seara. Lucrez pe 4 ore dar sunt si studenta. Pot renunța la servici pt a primi indemnizatia crestere copil (ca urmare a faptului ca sunt studenta) de la ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim anaria anaria Buna ziua, in ce conditii se poate face suspendarea CIM cu art 51,1, a? Angajata poate renunța la postnatal si sa intre direct in CCC? In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Clarificari indemnizatie crestere copil pentru tata WinstonSmith WinstonSmith Buna ziua! Data nasterii copilului este 05.10. Ambii parinti indeplinesc conditiile pt. ICC, insa am decis sa depun eu ca tata dosarul pentru ICC. In ... (vezi toată discuția)