avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Manual utilizare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Manual utilizare produs

Buna ziua
Exista o specificatie legala care solicita prezenta impreuna cu produsul achizitionat a manualuilui de utilizare IMPRIMAT? Este acceptata forma electronica (CD, flash usb) cu manualul in format electronic?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:17, 20 Ianuarie 2022
Buna ziua,
Ati lamurit aceasta chestiune? Ati identificat cadrul legal care ar impune imprimarea (daca exista acest cadru, desigur)? Ma pregateam sa postez acelasi mesaj cand l-am gasit pe al dvs.
Multumesc anticipat
formatul trebuie sa fie usor accesibil utilizatorului.
astfel produsele electronice pot avea manuale pe site-uri sau CD-uri, dar e prudent ca electrocasnicele sa aiba manuale scrise.
specificati despre ce produs e vorba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs cumparat din magazin zoltar zoltar Am cumparat o pereche de ochelari de soare de la o firma de renume care au vicii de refractie. Mentionez ca am cumparat produsul din magazin si nu ... (vezi toată discuția)
Magazin online- produse import cosmin1784 cosmin1784 Buna seara , Doresc sa-mi creez un magazin online, la inceput pe platforma altora. Am inteles ca ma pot constitui ca PFA neplatitor de TVA. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Telefon philips s388 neconform? rdumitru2014 rdumitru2014 Am achizitionat de la un operator de telefonie mobila si internet un telefon mobil Philips S388, cu avans si rate egale, intrucat ei au doar 3G, pe data de ... (vezi toată discuția)