avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stabilirea obiectului principal si a celor secundare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stabilirea obiectului principal si a celor secundare de activitate (SRL)

In cazul unui SRL,daca doresc sa deschid un service auto spre exemplu si unul de calculatoare,realizari software la comanda,etc.
Cum se alege in primul rand obiectul principal,ce cod va fi trecut aici ?
La obiectele secundare ce pot trece ?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sa ma lamuresc in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: vladut28 , utilizator 17:31, 23 Februarie 2017
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns va rog frumos.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cate coduri caen se pot trece la activitati secundare? Corina Macovei Corina Macovei Buna seara! Am depus actele pt un srl cu activitatea principala pe codul 7022. Ca activitati secundare, am trecut inca 10 coduri. Mi s-a spus ca pentru a ... (vezi toată discuția)