avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere pentru inselaciune- durata cercetarii- avocat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere pentru inselaciune- durata cercetarii- avocat?

Buna ziua, acum 8luni am fost inselata de o persoana care am gasito pe olx si care a luat si arvuna,am depus plangerea la polizie, au toate dovezile necesare ca acea persoana e vinovata,dar as vrea sa stiu ce trebuie facut,apelez la un avocat,mai astept?multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:05, 26 Februarie 2017
Depinde de ce doriti sa faceti. Eu zic ca banii nu mai aveti sanse sa-i primiti inapoi, asa ca lasati politistii si procurorii sa-si faca meseria si sa-l dea in judecata pe faptas, pentru a fi condamnat.
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am furat suma de 1600 lei dintr-un portofel, in club seara ... Bogdan8989 Bogdan8989 Buna, am furat suma de 1600 lei dintr-un portofel, in club seara la ora 11:30. Pe data de 15 Decembrie 2021. Am fost prins anul acesta pe 26 Ianuarie, era o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu o saptamana am postat un anunt pe olx in ... MateiB0 MateiB0 Buna ziua, In urma cu o saptamana am postat un anunt pe olx in care imi vindeam un breloc si am fost contactat de o persoana care pretindea sa il ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune sau contract civil leorot leorot Buna ziua, Acum 50 de zile am incheiat un contract intre mine ca persoana fizica si un individ care spunea ca are firma, dar care in contract s-a trecut cu ... (vezi toată discuția)