avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie casa in cabinet medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie casa in cabinet medical

Buna ziua,

Doresc sa schimb destinatia casei mele in CMI (cabinet stomatologic). Nu este apartament si sunt singurul proprietar. Am nevoie de aprobarea vecinilor din casele alaturate, avand in vedere ca nu este o asociatie de locatari/un bloc?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
IuliaBM, utilizator
Cel mai recent răspuns: IuliaBM , utilizator 18:47, 23 Februarie 2017
Trebuie sa detineti un proiect de modernizare a casei, facut de o firma autorizata.
Aveti nevoie de autorizatie de la primarie, autorizatie de la Directia judeteana de sanatate publica, aviz de constructie de la Inspectoratul de stat in constructii, de inregistrarea unei firme la Registrul comertului si de inregistrare la fisc ca platitor de taxe si impozite.
Multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto in curte Mirela Oprișan Mirela Oprișan Bună ziua? As dori să știu unde ar trebui să mă adresez pentru a afla daca am voie să construiesc la mine in curte, un service auto. Mentionez că ... (vezi toată discuția)
Cosul de fum la deschiderea un fast-food Headshot Headshot Buna ziua. As vrea sa imi deschid un fast-food. Locatia se afla intr-o zona de blocuri. Locatia este situata la parterul unu imobil,precizez ca nu este un bloc ... (vezi toată discuția)
Constructie cabinet stomatologic vecini Chris2293 Chris2293 Buna ziua. Locuiesc la casa si doresc sa realizez o constructie mica ce va avea destinatia cabinet stomatologic. Vecini nu am decat pe o parte si nu suntem in ... (vezi toată discuția)