avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intreruperea concediului fara salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intreruperea concediului fara salariu

As vrea sa stiu si eu daca o persoana are cerere pentru data de 29 si 30 de concediu fara salariu, iar pe data de 28 se imbolnaveste si prezinta certificat medical, ce se intimpla cu CFS? Se decaleaza? Sau trebuie facuta din nou cerere de concediu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 11 Septembrie 2009
Concediu medical suspenda de drept c.i.m., prin urmare daca dupa terminarea concediului medical salariatul respectiv mai doreste CFP atunci trebuie sa-si faca din nou cerere pentru acordarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, preaviz, inchidere cim B. Elena B. Elena Buna ziua, Am un angajat care acum aproximativ o luna a refuzat, din orgoliu, sa indeplineasca o sarcina de serviciu prevazuta in CIM, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar ileanaturti ileanaturti Am avut un salariat in luna iulie, august si septembrie in concediu fara plata, la data de 4 octombrie vine si-mi aduce concediul medical pe lunile aug si ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)