avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul angajatului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul angajatului

Bună seara!
Pe data de 17.06.2016 am încetat activitatea (de 1 an și jumatate) la fostul loc de munca ,urmând ca pe data de 21.06.2016 sa semnez contractul de munca ,iar a 2 zi ,22.06.2017 sa încep activitatea la noul loc de munca .Menționez ca datele 18-19-20 sunt zilele libere ,reprezentând sambata-duminica,respectiv Rusaliile.
Întrebarea mea este: pot beneficia de indemnizație creștere copil , chiar dacă nu am 12 luni lucrate la societatea actuala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 23 Februarie 2017
ACostea a scris:

.....
Întrebarea mea este: pot beneficia de indemnizație creștere copil , chiar dacă nu am 12 luni lucrate la societatea actuala ?

Puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC, intrucat cele 12 luni eligibile pentru CCCC pot fi cumulate de la mai multi angajatori.
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am 12 luni de munca CorinaElena20 CorinaElena20 Nu am 12 luni de munca , la actualul loc , am vreo 7 , nu pot lua o foaie sa dovedească ca am lucrat înainte unde am lucrat cu contract și sa se facă ... (vezi toată discuția)
Insarcinata dupa doua luni de cand mi-am schimbat locul de munca Alice85 Alice85 Buna ziua! Am fost in concediu crestere copil pentru doi ani dar am gasit un serviciu mai avantajos asa ca dupa ce a trecut 1an am inceput serviciul la noul ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil de o luna pentru tata AlinaPaula AlinaPaula Buna seara, ma aflu in concediu de crestere copil, de 2 ani copilul s-a nascut pe data de 18 04 2013, eu urmand sa ma intorc la munca pe data de 17 04 2015, ... (vezi toată discuția)