avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... insarcinata dupa doua luni de cand mi-am schimbat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

insarcinata dupa doua luni de cand mi-am schimbat locul de munca

Buna ziua! Am fost in concediu crestere copil pentru doi ani dar am gasit un serviciu mai avantajos asa ca dupa ce a trecut 1an am inceput serviciul la noul loc .Intre timp,mai exact la doua luni dupa ce m-am angajat am aflat ca sunt din nou insarcinata.Intrebarea mea este daca nu am decat doua luni lucrate pot primi indemnizatie pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 14 Februarie 2019
Buna seara,
Aveti, se va lua in calcul si perioada cst ati fost in CCC la stabilirea celor 12 luni cu venituri impozabile, necesare pentru stabilirea indrmnizatiei pentru CCC (Concediu Crestere Copil )
Cele 12luni eligibile pentru CCCC pot fi cumulate din mai multe situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil, calcul venituri 12m mihaelapopa2017 mihaelapopa2017 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu clarificarea unor aspecte legate de veniturile luate in calcul pt indemnizatia de crestere copil: 1. Care sunt cele 12 ... (vezi toată discuția)
Info concediu crestere copil dmitheone dmitheone Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu niste informatii in legatura cu urmatoarea situatie.Sotia mea trebuie sa nasca luna aceasta.Ea nu a lucrat si nu are ... (vezi toată discuția)
Dreptul angajatului ACostea ACostea Bună seara! Pe data de 17.06.2016 am încetat activitatea (de 1 an și jumatate) la fostul loc de munca ,urmând ca pe data de 21.06.2016 sa semnez ... (vezi toată discuția)