avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume minor

Buna ziua, am înțeles ca ar fi posibil sa îmi trec fetița minora de 7luni pe numele meu dacă tatăl încuviințează in scris ,dând o declarație notariala precum ca renunța la drepturile sale și ca își da acordul ca fetița sa fie trecută pe numele meu. Menționez ca suntem divortati, acesta nu s a interesat de fetița și nici nu o va face, nu a vrut sa mi pună la dispoziție nici măcar copie de pe buletin atunci când mi a trebuit și nici nu va pune la dispoziție acte necesare la momentul când voi avea nevoie. Credeți ca este posibila aceasta schimbare a numelui?ce acte îmi sunt necesare și ce motive am putea invoca? Va multumesc

Alte discuții în legătură

O hartie,care poate schimba viata unei fetite maria.monica38 maria.monica38 Suntem in Norvegia de un an,eu fetita din prima casatorie,si actualul meu sot. Acum ne-am reinnoit cerea la politia din Norvegia,ptr a ramane aici ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia alimentara cozmapaunita cozmapaunita buna ziua, sunt divortata din 2009 , am o fetita de 4 ani jumate , timp in care nu am ptimit deloc pensia alimentara , am facut plangere penala dar ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb numele copilului pe numele meu. CLAUDIAMIRON CLAUDIAMIRON SUNT DIVORTATA DE TATAL COPILULUI SI TRAIESC IN SPANIA DE MAI 6 ANI IMPREUNA CU COPILUL , AVEM RELATIE CU TATAL DAR NU I-A PLATIT NICIODATA NIMIC PTR. CA EL ... (vezi toată discuția)