avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau să schimb denumirea firmei + coduri caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau să schimb denumirea firmei + coduri caen

Bună ziua, după cum scrie și în titlul acestei postări aș vrea să schimb numele firmei mele, însă am văzut pe site-ul registrului comerțului o chestie..

„persoana juridică nu desfășoare , la sediul social, la sediile secundare sau în afara acestora, activitățile declarate, o perioadă de maximum 3 ani„

Firma mea are ca obiect de activitate design software (design pagini web), evident că de lucrat, lucrez acasă.. chestia cu desfășuratul la sediu n-o înțeleg.. acasă având și sediul social..
Cel mai recent răspuns: maz , utilizator 08:51, 24 Februarie 2017
ceea ce ati scris dumneavoastra se refera la cazul in care sediul social este fara activitate. adica declaratia model 1. pentru ce doriti dumneavoastra sa faceti (modificare denumire si cod caen principal banuiesc) se depune declaratie model 3 care se depune in cazul modificarilor intervenite dupa infiintarea societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ada2113 ada2113 Buna ziua, Am o firma cu obliect de activ principal 731 - publicitate - (pentru publicitate pe internet prin bannere), As dori sa stiu daca pot realiza ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara activitate ElenaAndr ElenaAndr Buna ziua, Aveti idee cat timp poti sa nu ai declarata activitate la sediu social? Trebuie depusa o declaratie periodic? Am citit ca la inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa - web design mastermindsro mastermindsro Buna seara! Doresc sa ma inregistrez ca PFA cu norma de venit. Domeniul meu de activitate este vanzarea de produse gata facute web design si servicii web ... (vezi toată discuția)