avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie CAP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie CAP

buna ziua,
am o matusa care a lucrat la CAP in doua comune.Are 68 de ani si nu are nici un venit. Cum ar putea beneficia de pensie in conditiile in care la prima comuna in care a lucrat la CAP arhiva a luat foc si nu are cum obtine adeverinta cu anii lucrati si normele efectuate.La cea doua primarie poate scoate adeverinta pentru o perioada de aproximativ 10 ani .In acest caz poate beneficia de pensie?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:52, 24 Februarie 2017
10 ani nu sunt suficienti.
Daca ar fi avut 11 ani ar fi fost o sansa(in anumite conditii).
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2017
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca nestampilat de unitatea emitenta - demonstrare vechime elf14 elf14 Buna ziua! O cunostinta se confrunta cu o problema. La depunerea dosarului de pensionare, a descoperit ca are carnetul de munca nestampilat si nesemnat de ... (vezi toată discuția)
Are dreptul la vre-o pensie?buna ziua, as dori sa spun ca soacra mea nu are nici un venit ... suciu_oli77 suciu_oli77 Buna ziua, as dori sa spun ca soacra mea nu are nici un venit financiar, doar socrul meu are pensie. As vrea sa va intreb daca poate sa beneficieze de vreo ... (vezi toată discuția)
Mama a lucrat o perioada la fostele sere 1 mai. apoi, prin 1990 ... SANTIER SANTIER Mama a lucrat o perioada la fostele sere 1 Mai. Apoi, prin 1990 a ramas acasa (sa ne creasca pe mine si pe fratele meu, casnica). Acum are 63 de ani si nici ... (vezi toată discuția)