avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Note obtinute in facultate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Note obtinute in facultate

Buna ziua.
Am studiat la facultatea de drept unde am sustinut un examen , iar profesorul materiei respective ne-a zis ca putem lasa mail ul pentru transmiterea lor. Le-am primit pe mail si ulterior le-am postat pe un grup inchis al facultatii unde suntem doar noi studentii si la indemnul profesorului.
Cateva zile mai tarziu am primit un mesaj din partea unuia dintre studenti cu jicniri si amenintari pt ca el crede ca notele nu se posteaza, intrucat a considerat ca l-am jicnit ca a luat nota mica si l-am facut de ras. Intentia mea nu a fost aceasta, ba din contra sa ajut am vrut! Ma intereseaza daca exista o anume lege care reglementeaza aceasta chestiune si daca e " ilegal " sa le postez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AliAndrei , utilizator 15:17, 24 Februarie 2017
Buna ziua,

Notele obtinute la examen sunt intr-adevar confidentiale. Nu ar fi trebuit postate decat daca exista acordul tuturor celor vizati.
Daca notele au fost postate intr-un grup restrans unde nu au avut acces decat colegii de grupa si profesorul, studentul suparat nu prea are cum sa invoce crearea unui prejudiciu.

Pe viitor, as evita postarea notelor fara sa existe un acord scris al tuturor studentilor cu privire la aceasta chestiune.
Intr-adevar grupul este privat , cu un numar restrans de membrii , dar in el sunt si alti profesori. Problema e ca nu exista parte vatamata in drepturi pentru ca cel care m-a constrans a fost chiar un profesor-membru al grupului respectiv , dar care nu are legatura directa cu acel examen si cu specializarea mea . Si in plus de asta eu am postat poze cu notele la indemnul profesorului disciplinei respective, in urma primirii lor pe mail de la acesta, iar el a specificat clar ca nu a avut nicio sesizare de la vreun student cum ca ar avea probleme personale sau de alta natura( deces in familie, lucreaza,etc), atat incat as putea sa ii aduc un prejudiciu in necunostiinta de cauza, in urma postarii notelor.
In fine... ideea am inteles-o!
Multumesc tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea studiilor ContSters172400 ContSters172400 Am intalnit o tanara licentiata in stiinte administrative care era convinsa ca a terminat facultatea de drept administrativ si dorea sa se angajeze pe un post ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu-mi gaseste situatia din anul i MaryPopescu MaryPopescu Buna ziua, am absolvit cursurile unei universitati din bucuresti fara a sustine examenul de licenta. Anul trecut am cerut la secretariatul facultatii ... (vezi toată discuția)
Traducerea cãrþilor de cãtre studenþi - pot sã dau în judecatã profesorul care îmi impune activitãþi ce nu sunt cuprinse în atribuþiile studentului? Savater Savater BUNA ZIUA, AM O DILEMA MARE! STUSIEZ LA O FACULTATE TEHNICA DIN IASI, MASTERAND IN ANUL 2, PROFESORUL DE LA O ANUME DISCIPLINA MI-A IMPUS CA PENTRU A PROMOVA ... (vezi toată discuția)