avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea dării în plată
Discuție deschisă în Executare silită

Legea dării în plată

Bună ziua
Aș dori să mă sfătuiți intr-o problemă:
Dacă s-a demarat deja procedura de executare silită pt apartamentul în care locuim , putem beneficia de legea dării în plată după ce apartamentul este vândut de executor ?
Adică putem beneficia de ștergerea datoriilor care rămân , ținând cont că executarea se face după intrarea în vigoare a legii dării în plată ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:21, 24 Februarie 2017
Da, darea în plată se poate face și în timpul executării silite și după, dar notificările sunt diferite în fiecare caz.
Dacă faceți notificarea de dare în plată, procedura executării silite se suspendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 77/2016 privind darea in plata a bunurilor imobiliare bullnyk bullnyk Buna ziua, Am un credit imobiliar pe care nu l-am mai putut plati , drept pentru care banca a predat creditul unui executor care mi-a scos apartamentul la ... (vezi toată discuția)
Informare angajator legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua.Va rog lamuriti-ma in urmatoarea privinta referitoare la Legea darii in plata, si anume: articolul 5 alin (3) prevede ca odata cu formularea ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale cu ipoteca, datorie neacoperita dupa vanzare adrian2809 adrian2809 Buna seara! Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu niste lamuriri! Sunt executat silit pt neplata unui credit de nevoi personale cu ipoteca cu care am ... (vezi toată discuția)