avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP persoana decedata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP persoana decedata

Buna ziua ,

Va rog sa-mi comunicati cum se poate obtine CNP-ul unei persoane decedate in anul 1990
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 11:23, 24 Februarie 2017
de pe certificatul de deces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aflare cnp la persoana decedata tomulescugabi tomulescugabi Buna ziua, as dori sa stiu ce demersuri trebuie sa fac si cui sa ma adresez pentru a obtine CNP ul tatalui meu, decedat in 1997. Mentionez ca pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, tatal meu s-a născut la data de 22 iunie 1914 și ... Elena Petringenar Elena Petringenar Bună ziua, tatal meu s-a născut la data de 22 iunie 1914 și a decedat la data de 3 aug 1979 ,am apelat la toate instituțiile statului sa-mi dea CNP al ... (vezi toată discuția)
Cum pot face succesiunea după tatăl meu, în condițiile în care pe certificatul de deces nu apare cnp-ul? atp1 atp1 Buna ziua. Cum pot face succesiunea dupa tatal meu, in conditiile in care pe certificatul de deces nu apare CNP-ul. Mentionez ca a decedat in anul 1996. Pe ... (vezi toată discuția)