avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Abuz sau legal?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Abuz sau legal?

buna ziua,
ma numesc Dumitru Doru si am in Ialomita ,JIlavele , curtea unde am facut un contract decomodat cu o firma din Bucuresti pt a parca utilajele acolo ,fara sa percep vreo taxa.
Eu am datorii rutiere la primarie din 2005,2006 , amenzi pe care le am platit , le am dat si copia chitantelor la vremea aceea si acum mi l;e au scos iarasi din arhiva precum ca nu sunt platite.
Firma care are contract cu mine , are nevoie de un certificat fiscal precum ca nu are datorii la primaria jilavele si functionarul de acolo Anghel Ninel , nu vrea sa elibereze acest certificat pe motiv ca eu persoana fizica am datorii la primarie.
este abuz sau legal ce face acest domn functionar?

multumesc
Sunt doua entitati distincte - persoana fizica si persoana juridica.
Fiecare are rol-ul sau la primarie.
Nu trebuie amestecate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj firma la divort MarietaTM MarietaTM Divort fara copii. Sotul asociat unic la firma proprie infiintata in timpul casatoriei. Care sunt drepturile de care beneficiaza sotia din firma sotului si pe ... (vezi toată discuția)
Am avut un pfa pe agricultura pe care-l inchid nicolaedenisalaura@gmail.com nicolaedenisalaura@gmail.com Am avut un pfa pe agricultura. Am depus actele sa o închid. Înainte de a o închide toate utilajele care le am cumpărat pe pers fizica trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Inregistrare depuneri in bani si materiale de la asociat strain elenablidariu elenablidariu Buna ziua. Firma noastra are 1 asociat roman si doi straini, care sunt si asociatii unei firme din strainatate pt care noi producem diverse bunuri. Cei doi ... (vezi toată discuția)