avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Retur produs comandat online pe PJ deteriorat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Retur produs comandat online pe PJ deteriorat

Buna ziua,
Am comandat de la un magazin online cunoscut mai multe electrocasnice mari. Printr ele ele o masina de spalat vase.
La livrare nu le-am despachetat, nici nu mi s-a cerut sau sugerat asta.
Am despachetat masina de spalat vase dupa 3 zile cand am dorit sa o instalez. Aceasta era lovita, indoita destul de tare in partea de jos. Este evident o problema de manipulare din timpul transportului.
I-am facut poze si am facut sesizare la comerciant.
Acesta spune ca trebuie sa o fi verificat la livrare si ca nu-si asuma raspunderea.
Eventual sa discuta la garantie cu producatorul. End of story.

Este ceva de facut?

Multumesc pentru sfaturi.
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2017
ddaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: ddaaa , utilizator 11:42, 24 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs livrat lovit Bogdan1994 Bogdan1994 Buna seara! Am cumparat un frigider si am optat pentru transportul gratuit oferit de firma respectiva. Dupa livrare, adica la vreo 10 min. dupa ce a plecat ... (vezi toată discuția)
Produse livrate cu defecte shimp shimp Buna, Am comandat 5 produse de la un magazin online ( produse electrocasnice). Dupa livrare ( in aceeazi zi ) unul din produse ( plita pe gaz ) prezenta o ... (vezi toată discuția)
Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)