avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional incetare raporturi de munca/concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional incetare raporturi de munca/concediu medical

Buna ziua, am un contract de munca pe durata nedeterminata cu o multinationala. In luna august 2016 am incheiat un acord pentru incetarea relatiilor de munca incepand cu data de 01.03.2017. In luna Ianuarie 2017 datorita unor probleme medicale am avut un concediu medical de 14 zile. Problema pe care o ridic se refera tot la un concediu medical, pe care l-am obtinut de la medic, pentru 14 zile incepand cu 23.02.2017 pina pe 08.03.2017 . Contractul de munca înceteaza in perioada concediuluii medical, respectiv la 01.03.2017 ? sau angajatorul este obligat sa-mi acorde în continuare acest concediu, pina la expirarea acestuia? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2017
whynotsteff, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 24 Februarie 2017
whynotsteff a scris:

.....
Contractul de munca înceteaza in perioada concediuluii medical, respectiv la 01.03.2017 ? sau angajatorul este obligat sa-mi acorde în continuare acest concediu, pina la expirarea acestuia? Multumesc

Art.49 C.mun.
.....
(6) In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea unei gravide cu contract pe perioada determinata anca_alex anca_alex Buna ziua.Ma numesc Anca si am si eu niste nelamuriri.Sunt insarcinata.Lucrez intr-o companie multinationala si sunt angajata cu contract p perioadata ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant dupa intoarcere din cic ankabv ankabv E legal sa-mi cer zilele de concediu restante din 2017 dupa 1 an si 10 luni de CIC. Lucrez in invatamant din 2013. In perioada 26 iulie-22 septembrie 2017 am ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - suspendarea cim in cazul concediul medical. Liviump Liviump Buna ziua, Intrebare: Concediul medical prelungeste sau nu perioada de proba (90 de zile calendaristice pentru CIM nedeterminat)? Cu stima, (vezi toată discuția)