avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte de identitate

1 - Fata mea locuieste in Italia cu forme legale,dar are pasaportul expirat,buletinul romanesc nu-l mai are,e casatorita cu un cetatean roman (casatorie efectuata in tara),va rog spuneti-mi care sint pasii de urmat, actele necesare pentru a obtine buletin,pasaport eliberate de statul roman fara a fi necesara prezenta ei aici.Documentele ce sint necesare pentru obtinerea actelor de identitate pot fi trimise in fotocopii sau sint necesare si originalele? 2 - Ginerele meu are pasaport valabil dar buletinul romanesc este expirat. Pot sa am dreptul de a-i face buletin romanesc? Imi trebuiesc doua procuri sau se poate rezolva pe una singura,unde se specifica ca-i reprezint pe amindoi? Si nu in ultimul rind care sint costurile necesare unor asemenea operatii? Cu stima va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:42, 4 Martie 2017
Aveti nevoie de 2 procuri intocmite de fiica dvs. si de ginere la consulat sau ambasada unde vor solicita cate un permis de calatorie pe baza caruia vor intocmi procurile. Actele sunt > procurile, pozele, certif. de nastere, de casatorie, daca au copilasi si certif. de nastere a acestora, contractul pe casa, toate actele in original si copie si taxa de 7 lei pe care o achitati dvs. pe numele lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport si buletin amindoua expirate Ymyt Ymyt Pot obtine macar unul din ele la consulatul din Madrid daca si pasaportul si buletinul sunt expirate? (vezi toată discuția)
Carte identitate expirata matei23s matei23s Buna. Cineva care este intr-o tara membra UE are buletinul expirat. Poate cineva din Romania sa-l schimbe cu imputernicire sau ceva acte trimise din tara ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)