1 - Fata mea locuieste in Italia cu forme legale,dar are pasaportul expirat,buletinul romanesc nu-l mai are,e casatorita cu un cetatean roman (casatorie efectuata in tara),va rog spuneti-mi care sint pasii de urmat, actele necesare pentru a obtine buletin,pasaport eliberate de statul roman fara a fi necesara prezenta ei aici.Documentele ce sint necesare pentru obtinerea actelor de identitate pot fi trimise in fotocopii sau sint necesare si originalele? 2 - Ginerele meu are pasaport valabil dar buletinul romanesc este expirat. Pot sa am dreptul de a-i face buletin romanesc? Imi trebuiesc doua procuri sau se poate rezolva pe una singura,unde se specifica ca-i reprezint pe amindoi? Si nu in ultimul rind care sint costurile necesare unor asemenea operatii? Cu stima va multumesc.
Aveti nevoie de 2 procuri intocmite de fiica dvs. si de ginere la consulat sau ambasada unde vor solicita cate un permis de calatorie pe baza caruia vor intocmi procurile. Actele sunt > procurile, pozele, certif. de nastere, de casatorie, daca au copilasi si certif. de nastere a acestora, contractul pe casa, toate actele in original si copie si taxa de 7 lei pe care o achitati dvs. pe numele lor.