avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca a facut puscarie cand era minor si acum cand e ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca a facut puscarie cand era minor si acum cand e major la arestat se reduce pedeapsa pe care a facuto cand era minor??

Buna ziua ! Va rog frumos doresc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare daca se poate... Am un frate care lau arestat acuma si el e regidivist a mai facut puscarie 2 ani si jumatate si acum la arestat iar cand ii da pedeapsa pentru fapta care a facut acum iar se scade acei 2 ani si jumatate care ia facut cand a fost arestat prima data ??? Acum e este major si a fost arestat cand era minor se scade pedeapsa cand a fost minor si era arestat ??? Va multumesc mult !
Buna ziua,

Nu !, nu se scade pedeapsa anerioara . Problema in cazul fratelui dumneavoastra este recidiva. Daca a fost eliberat conditioanat si se afla in perioada de incercare se vor cumula pedepsele (cat mai avea de executat din pedeapsa anterioara cu pedeapsa pentru noua fapta comisa). Daca, s-a reabilitat nu este recidivist.
Multunesc frumos ! Mai avea 1 an si 8 luni de facut .
Doamna avocat deci daca lui ii da o pedeapsa acum nu se scade cei 2 ani pe care ia facut anterior ? El acum e major cand a fost arestat a fost minor . Si poate ma gandeam ca pedeapsa care a facuto cand era minor se scadea cu pedeapsa pe care io da in prezent.
Multumesc
Cand a savarsit cea de-a doua infractiune, dupa ramanerea definitiva a hotararii prin care a fost condamnat la prima fapta sau dupa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri /canabis-recunoasterea vinovatiei tiberyu tiberyu va salut cu respect am si eu o mare problema si de aceea cer parerile dvs in speranta de a ma folosi de ele intr-un proces penal. mai intai sa va povestesc ... (vezi toată discuția)
Buna seara! prietenul meu a fost testat pozitiv pentru cannabis ... Ioana Nastase Ioana Nastase Buna seara! Prietenul meu a fost testat pozitiv pentru cannabis cu aparatul Drag. Cum s-au petrecut faptele: nu fumase in ziua respectiva, ci cu peste 24 ore ... (vezi toată discuția)