avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Certificat nastere legalizat pentru eliberare duplicat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Certificat nastere legalizat pentru eliberare duplicat diploma?

In 2017 mai este necesara legalizarea certificatului de nastere si a celui de casatorie pentru eliberarea unui duplicat al diplomei de absolvire a scolii postliceale sanitare?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Miki_C , utilizator 14:30, 26 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!
Nu stiu nici la cele originale mai trebuie.
La fel cred ca a fost eliminat si timbrul fiscal prin legea aceeea cu 102 taxe eliminate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)