avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot intra în prenatal dacă firma se închide?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot intra în prenatal dacă firma se închide?

Bună seara! Am și eu o problema sper sa mă puteți ajuta .lucrez la un magazin de haine timp de 2 ani și jumătate am rămas însărcinată în ianuarie iar acum la sfârșitul lui aprilie firma se va închide .am inteles ca ,dacă intru în somaj mi se va tăia din prenatal .va rog din suflet sa mă puteți îndruma în ceea ce trebuie sa fac incontinuare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 26 Februarie 2017
Din soma puteti intra in concediu de maternitate (126 de zile) si apoi in CCC.

Pe perioada concediului de maternitate si a CCC, plata indemnizatiei de somaj este suspendata si se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea fiecaruia dintre aceste concedii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal in somaj? MihaelaOP MihaelaOP Buna ziua! Sunt insarcinata in 4 luni si jumatate si firma la care lucrez se inchide in cateva zile. Daca intru in somaj am in continuare asigurare medicala? ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului Vasilescuelena Vasilescuelena Buna ziua! Lucrez de 1 an si 7 luni neintrerupt dar pe perioada determinata. Contractul imi expira pe 09.01.2019 iar eu sunt insarcinata uramand sa nasc la sf ... (vezi toată discuția)