avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Castig/venit din jocuri de noroc poker vs pierderi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Castig/venit din jocuri de noroc poker vs pierderi

Buna. Tin sa resalut forumistii de pe avocatnet.ro, dupa o luuuunga pauza :).
Acum , intrebarea:
Tocmai am primit de la betfair un email prin care am fost instiintat ca au trimis autoritatilor romane un raport cu veniturile mele din jocuri de noroc/poker pe anul 2016 . NU ma asteptam , pt ca pe anul trecut cheltuielile/investitiile mele au depasit castigul, asadar ma asteptam sa nu primesc absolut nicio instiintare/email de orice fel.

Ce se intampla?... e atat de absurda legislatia incat va trebui sa platesc impozit pe...pierdere? Sunt ei, cei de la betfair incompetenti si n ar trebui sa imi fac probleme?
Precizez ca am citit ce legislatie am gasit pe net, dar nu m am lamurit.
Multumesc mult de tot pe eventualul raspuns.
Cel mai recent răspuns: farcl , utilizator 14:38, 1 Martie 2017
:D intradevar e atat de absurda legislatia, cel putin din ce am inteles eu tu trebuie sa declari venitul, care se impoziteaza.. nu trebuie sa declari profitul/pierderea, esti impozitat pe venitul pe care l-ai obtinut fara sa se tina cont de "investita" facuta de tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit poker online cosbacau cosbacau Buna seara, As dori sa intreb daca trebuie sa completez acte/platesc impozite la Anaf/Fisc in cazul in care joc pe un site de poker dar nu retrag bani. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dobanda unui credit AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Sper sa ma lumineze cineva . In data de 21 iunie 2016, tatal meu a primit o instiintare de la Anaf, cum ca a castigat venituri din investitii in ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din malta mihayyy mihayyy buna ziua , ma numesc mihai si sunt dependent :) , joc poker online pe un pokerroom cu sediu in Malta si care cica [i]\\\'online poker room under a ... (vezi toată discuția)