avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa de domicilui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa de domicilui

Daca am înstrăinat un imobil,o persoana care de dinainte de înstrăinare are adresa din CI la adresa acelui imobil fara vreun drept de proprietate asupra acestui imobil mai are acces la acea adresa,iar daca intra abuziv ce măsuri de pot lua?
Cel mai recent răspuns: Soimul xl , utilizator 13:15, 25 Februarie 2017
In principiu daca ati facut CI unei persoane , poate ramne cu CI la adresa respectiva pe toata perioada valabilitati a cesteia. Daca pierde CI sau expira poate face CIP tot cu.aceiasi adresa. Asta nu inseamna ca.daca ai CI la o adresa ai si drepturi! Pt. alte inf
iuliuscezar_1@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ctbv2012 ctbv2012 Am buletinul expirat si pentru ca nu posed o proprietate nu imi pot face o noua carte de identitate. Locuiesc cu chirie in prezent, dar pentru ca nu mai am ... (vezi toată discuția)
Acces in imobil alex201888 alex201888 Am depus divortul si inca nu s-a stabilit primul termen. Din cauza situatiilor foarte tensionate am plecat din casa, bun propriu al meu dinainte de casatorie, ... (vezi toată discuția)
Evacuare silitã cu ajutorul firmelor de pazã ContSters61634 ContSters61634 Salut, Având în vedere riscurile, cheltuielile ?i durata mare de timp pe care uneori trebuie să o suporte un proprietar în cazul în care dore?te să ... (vezi toată discuția)