avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Restituire taxa inmatriculare!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Restituire taxa inmatriculare!

Astept un raspuns la intrebarea mea..Pot cere in instanta restituirea acestei taxe?Va multumesc anticipat..!:)Am explicat anterior -23 feb-detalii despre situatia mea..!Poate cineva sa ma lamureasca?????Multumesc...
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2017
liv957, utilizator

Alte discuții în legătură

Model de cerere radiere din cip DAMIAN CARMEN DAMIAN CARMEN VA ROG DACA SE POATE SA MA AJUTATI CU UN MODEL DE CERERE DE RADIERE DIN CIP PT CA M-AM TREZIT CU FIRMA RAPORTATA LA CIP SI TREBUIE SA DAU IN JUDECATA BANCA PT ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa timbru (de mediu) gabriel_vavilov gabriel_vavilov am platit taxa de timbru anul trecut in august. stie cnv daca se poate recupera aceasta taxa si cum anume (dc se poate) ms frumos. (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare ioana_mad ioana_mad Suntem noii posesori ai unui VW Golf IV 1.4 16v benzina, an fabricatie 2000 achizitonata in targul de masini. Acolo vechiul proprietar ne-a asigurat ca masina ... (vezi toată discuția)