avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale MODEL DE CERERE RADIERE DIN CIP
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

MODEL DE CERERE RADIERE DIN CIP

VA ROG DACA SE POATE SA MA AJUTATI CU UN MODEL DE CERERE DE RADIERE DIN CIP PT CA M-AM TREZIT CU FIRMA RAPORTATA LA CIP SI TREBUIE SA DAU IN JUDECATA BANCA PT A RADIA INSCRIEREA.
CARE E INSTANTA COMPETENTA SA JUDECE? CARE E TAXA DE TIMBRUY SI TJ?
ASTEPT CAT MAI REPEDE RASPUNS!
MULTUMESC ANTICIPAT!!!
P.S. E VREUN TERMEN DE DEPUNERE A ACTIUNII?#-o
Va trebui sa cititi Regulamentul nr.1 din 23 feb 2001, privind organizarea si functionarea la BNR a Centralei Incidentelor de Plati. Il gasesti si pe site-ul BNR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta pentru radierea din cip DanyD DanyD Am un client, sc..care a intrat in CIP cu un BO. Desi s-a inteles cu vanzatorul sa-l mai pasuiasca cateva zile si sa nu introduca BO in banca, inevitabilul s-a ... (vezi toată discuția)
Anulare incident de plata Rodica Ciobanu Rodica Ciobanu Poate cineva sa ma ajute cu niste sfaturi in legatura cu o cerere de anulare incident de plata bancar. Mentionez ca s-a intrat in CIP prin CEC care nu a avut ... (vezi toată discuția)
Incident de plata yogub yogub Buna ziua. Lucrez cu o firma de mult timp in baza unui contract de colaborare,am avut la ei drept garantie B.O. Inainte de termenul scadent am purtat cu ei ... (vezi toată discuția)