Bună ziua fratele meu lucrează în Germania azi a aflat ca soția lui vrea sa divorțeze de el ca are pe altcineva.Împreună au 2 copii minorii.El a tot chemat-o și pe ea cu copii acolo da găsea tot felul de motive doar acum sa aflam pana la urma ca are pe altcineva.Este posibil sa fie decăzuți din drepturi ca părinte sau este vreo șansă să câștige tatăl copii .Au și un apartament împreună ii posibil sa rămână el cu copii ii apartament ea sa plece la ala sau trebuie să-l împartă cu ea.Băiatu are 7ani și fata 10 ani ii poate întreba judecătorul la cine vor sa stea.Vreau sa precizez ca io trimis în fiecare luna bani .mulțumesc
Nu va fi decazut din drepturi doar pentru ca e in strainatate. Poate obtine custodia copiilor. Copilul peste 10 ani va fi ascultat obligatoriu de instanta, copilul de 7 ani va fi ascultat doar daca asa decide instanta. Pentru a stabili situatia copiilor se va face si o ancheta sociala la domiciliul minorilor.
Bunurile nu e obligatoriu sa s eimparta la procesul de divort, se pot imparti ulterior.
Ar fi bine ca domnul sa isi ia un avocat in Romania care sa il reprezinte la proces.
Mulțumesc mult pt răspuns El numa în luna Mai poate sa vina in tara se poate sa divorțeze de el dacă el nu este în tara.Da în privința copiilor mama nu i-o neglijat nu pot sa spun nimic rău în privința asta .Doar este o situație acum ca lea făcut conturi pe fb și pe fata a găsit-o vb cu cineva mai în vârstă si mai multe și dansa no știut sa verifice în fiecare zi da ce sa verifice dacă este îndrăgostită trebuia sa nu le facă ar putea fi un motiv bun pt fratele meu la divorț. O seara placuta.
Părerea mea este că autoritatea părintească se va exercita în comun, iar locuința copiilor va fi stabilită la mamă. Tatăl, fiind în străinătate, nu are nici o șansă ca locuința copiilor să fie stabilită la el, în România sau în străinătate.